Двоє хмельничан сядуть до в'язниці через напад

Двоє хмельничан сядуть до в'язниці через напад
Фото з мережі Інтернет
  • За напад на продавця продуктового магазину двох хмельничан засудили до 7 і 8 років позбавлення волі

Постраждала у суді довела провину мешканців Хмельницького, які напали на неї. За досудовим розслідуванням встановили, що у квітні цього року двоє безробітних, раніше судимих за майнові злочини, вирішили збагатитись у злочинний спосіб.
Ввечері вони навідались в один із продуктових магазинів Хмельницького і коли продавець відмовилась надати їм товари у борг, чоловіки напали на продавчиню.
Попередньо домовившись між собою, спільники проникли до магазину, де напали на неї. Нападники погрожували їй застосуванням зброї і викрали кошти із каси в сумі майже 9 тисяч гривень. Повідомляє Прес-служба прокуратури Хмельницької області
Жінці допомогли перехожі, які через вікно помітили напад, намагалися їх затримати і викликали працівників поліції.
Чоловіків визнали винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статтею 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у сховище) Кримінального кодексу України.
З урахуванням усіх обставин справи, вироком Хмельницького міськрайонного суду засудженим призначено покарання у вигляді 7 та 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

 

Коментарі
keyboard_arrow_up