Горе-крадій хотів зробити подарунок дружині

Горе-крадій хотів зробити подарунок дружині
Фото прес-служби
  • У ніч на 7 березня хлопець обікрав міні-маркет на Довжку
  • Невідомий викрав з магазину 3200 гривень, кілька пляшок спиртного і пакет цигарок
  • Йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі

Сталася крадіжка в ніч на 7 березня в селі Довжок Кам’янець-Подільського району. Невідомий обікрав місцевий міні-маркет. Менш ніж за добу зловмисника вирахували й затримали. Більшу частину викраденої продукції у нього вилучили.

Вранці власник магазину виявив крадіжку і звернувся до поліції. На місці слідчо-оперативна група з'ясувала, що зловмисник проник  до середини, зірвавши ролети на вхідних дверях. Невідомий викрав з магазину 3200 гривень, кілька пляшок спиртного і пакет цигарок, повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Поліціянти виявили, що до вчинення злочину причетний 23-річний молодик, якого раніше притягували до відповідальності за пограбування. Частину викраденого у нього вилучили. Свій вчинок він мотивував тим, що нібито хотів зробити подарунок дружині на свято.

"Наразі молодику вже оголосили про підозру за вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Наразі слідчі дії тривають.", йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up