Кам’янчанин пограбував свого товариша. Із квартири друга викрав золота на 7, 5 тисяч гривень

Кам’янчанин пограбував свого товариша. Із квартири друга викрав золота на 7, 5 тисяч гривень
фото з мережі Інтернет

Прикраси 20-річний крадій здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби. Тепер молодику доведеться відповідати перед законом за вчинену крадіжку. Йому світить штраф, виправні роботи або до 3 років позбавлення волі.

Юнак вже давно товаришував із пограбованим. Він часто бував у нього вдома, заходив у гості. Того вечора, коли трапилася крадіжка, 20-річний крадій теж був у квартирі товариша. Та коли батьки поїхали проводжати сина, то залишили молодика у квартирі. А згодом вже й виявили зникнення золотих прикрас. Про це інформує сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області.

Спершу юнак стверджував, що взяв зі шкатулки тільки одну каблучку, але згодом все ж з’ясувалось, що він поцупив ще й браслет і декілька сережок. Усе здав в ломбард. Вилучені гроші витратив на власні потреби. Загальна сума збитку склала більше 7,5 тисяч гривень.

Молодому чоловікові вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, виправних робіт або позбавлення волі на строк до 3 років.

Коментарі
keyboard_arrow_up