Кам’янчанин спіймав на гарячому у своїй квартирі грабіжника

Кам’янчанин спіймав на гарячому у своїй квартирі грабіжника
  • Невідома особа з метою грабежу проникла на балкон квартири кам’янчанина.
  • Зловмисника вдалося затримати.

Повідомлення від кам’янчанина про те, що до на балкон його квартири проникла невідома особа, надійшло до поліції 2 травня о 1:25. Злочин стався по вулиці Князів Коріатовичів, туди одразу було направлено черговий наряд. Правоохоронці оглянули місцевість на прибудові магазину «Медтехніка», яка прилягає до балконів житлових квартир і виявили 26-річного чоловіка, який намагався втекти.

Під час бесіди встановили особу зловмисника, ним виявився раніше судимий за вчинення майнових злочинів місцевий житель. Чоловік пояснив, що таємно проник на прибудову з метою наживи. Він мав намір викрасти одяг з балкону, частину якого встиг вже зняти, а потім реалізувати його на ринку за грошову винагороду.

Зловмисника затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Як зазначає інспектор сектору моніторингу Руслана Марчук на сторінці у мережі Facebook, наразі проводиться досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні, передбаченому ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Коментарі
keyboard_arrow_up