Кам’янчанина ошукав інтернет-шахрай

Кам’янчанина ошукав інтернет-шахрай
  • Чотири жителі Хмельниччини віддали шахраям майже 15 тисяч гривень

Минулої територіальні підрозділи поліції отримали 4 заяви від мешканців Хмельницької області, які стали жертвами шахраїв, серед постраждалих є  кам'янчанин.

Так, 2 дні назад невідомий під приводом придбання промислового обладнання, оголошення про яке було розміщено на одному із інтернет-сайтів, обманом заволодів персональними даними банківської картки 26-річного кам’янчанина і зняв із неї 2542 гривні.

Від інтернет-шахрая також постраждала 44-річна жителька Старокостянтинова, коли намагалася придбати в одній із соціальних мереж шубу. Жінка перерахувала шахраям 3900 гривень, але бажаний товар так і не отримала, повідомила прес-служба поліції Хмельницької області.

27 листопада близько 16.20 години до 50-річної жительки села Святець Теофіпольського району зателефонувала жінка, яка представилась знайомою її сина. Незнайомка під приводом допомоги в непритягненні його до кримінальної відповідальності, виманила обманом у постраждалої 5500 гривень.

Того ж дня близько 21.20 години невідомий зателефонував до 23-річного хмельничанина і під приводом здачі в найм квартири шахрайським шляхом заволоділа коштами в сумі 2700 гривень, які заявник перерахував на вказаний шахраєм рахунок.

Поліцейські відкрили кримінальні провадження і розшукують підозрюваних

Коментарі
keyboard_arrow_up