На Кам’янеччині чоловік вирощував понад 100 кущів коноплі в сучасній теплиці

На Кам’янеччині чоловік вирощував понад 100 кущів коноплі в сучасній теплиці
Фото із сайту нацполіції Хмельницької області
  • У селі Панівці Кам’янець-Подільського району 43-річний чоловік облаштував сучасну теплицю, в якій вирощував коноплю.
  • Посадив чоловік 111 кущів сорту «Кандагар», а в нього вдома правоохоронці знайшли ще 250 грам сухої коноплі.
  • 43-річному мешканцю села може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Зараз у області триває операція «Мак-2017», котра спрямована на виявлення незаконних посівів нарковмісних рослин. У жителя села Панівці, що на Кам’янеччині поліцейські натрапили на теплицю, в якій чоловік вирощував більше 100 кущів коноплі. Про це інформує сектор моніторингу ГУ НП у Хмельницької області.
43-річного жителя села облаштував на господарстві сучасну теплицю із системою поливу і датчиками температури та вологості. У теплиці  чоловік вирощував 111 кущів коноплі сорту «Кандагар».

Фото із сайту нацполіції області


Чоловік каже, що вирощував коноплю для себе. А під час обшуку на господарстві правоохоронці виявили ще 250 грам сухої коноплі та саморобний пристрій для куріння наркотиків.
Чоловікові доведеться відповідати перед законом згідно ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 2 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Коментарі
keyboard_arrow_up