На Кам’янеччині жорстоко вбили двох людей. Ударами сокири в голову чоловіки «подякували» за гостинність

На Кам’янеччині жорстоко вбили двох людей. Ударами сокири в голову чоловіки «подякували» за гостинність

Цими вихідними у селі Великозалісся Кам’янець – Подільського району спокійно не було. В одному із будинків у селі виявили двох мертвих людей. У покійних поліція побачила рубані рани голови.

Сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області повідомляє, що два дні тому, 13 серпня,  до чергової частини Кам’янець-Подільського відділення поліції надійшло повідомлення. Староста села Великозалісся розповів про те, що в будинку по вулиці Олійника, в одній із кімнат виявили двох мертвих людей: 62-річний власник будинку та його співмешканка.

Згодом  правоохоронці встановили, що за мить до вбивства, у будинку гостювали жителі села Великозалісся. Один із них - 30-річний чоловік, який уже відбував покарання за вбивство. Старшому – 44 роки. А вже за годину поліція знайшла підозрюваних. Ті ховалися у своїх знайомих. Спершу чоловіки заперечували свою причетність до подвійного вбивства. Але свідки розповіли інше. Селяни побачили у день вбивства, що затримані змивали із себе кров біля криниці. На одязі у чоловіків було також чимало крові.

Як виявилося, за мить до вбивства у будинку покійного жителя села Великозалісся, виникла суперечка. Будучи на підпитку, «гості» зарубали сокирою 62-річного господаря та його співмешканку.

Зловмисникам вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція - покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Коментарі
keyboard_arrow_up