Написати заяву про крадіжку авто, щоб залишити його у себе: у Кам’янці чоловік спробував ошукати поліцейських

Написати заяву про крадіжку авто, щоб залишити його у себе: у Кам’янці чоловік спробував ошукати поліцейських
Ілюстративне фото з мережі Інетрнет
  • 36-річний чоловік до Кам’янця приїхав з Івано-Франківщини, щоб написати заяву про крадену автівку.
  • Як виявилося згодом, історію заявник вигадав для того, аби автівка таки залишилася у нього.

До Кам’янець-Подільського відділу поліції ще на початку літа звернувся 36-річний житель Івано-Франківської області. Чоловік розповів, що на вулиці Драй-Хмари у нього викрали автомобіль марки  «Opel Kadett», поки він на декілька хвилин відійшов, а ключі від залишив у замку. Далі, коли чоловік повернувся, авто вже не було. Ці свідчення підтвердив його 25-річний товариш.Про це інформує сектор моніторингу ГУ НП у Хмельницькій області.
У ході розслідування поліцейські з’ясували, що у себе вдома, на Прикарпатті, 36-річний заявник обмінявся автомобілем з іншим чоловіком. Таким чином і отримав той «Opel Kadett». Згодом до нього почав телефонувати попередній власник автівки. Той вимагав   повернути транспортний засіб назад, бо у того автомобіля, який отримав натомість, виявились перебиті номери та інші несправності.
Чоловік «Opel» віддавати не хотів, тому й вигадав таку історію з викраденням. Для цього й приїхав у Кам’янець-Подільський. Псевдопотерпілому його 25-річний товариш погодився «підіграти».

Заявнику доведеться відповідати за ч. 1 ст. 383 «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину» Кримінального кодексу України, а його товаришу — за ч.1 ст.384 «Завідомо неправдиве показання» ККУ. Слідчі дії тривають.

Коментарі (1)
  • Саша Молчанюк

    Без мозгів кому треба кадет Опель вот реально стаття одна Запорожець-Марседесдаже як розібрати на запчастини шо там є,ходової нема мотора теж салон зашарпаний кузов гнилий.P.S.Він не хотів нікого ошукати причина якась друга а заява про угон це тупо Не крадуть такі машини в наш час,як небуло це собі "Моя хата скраю,і машину в мени вкрали,а де і хто був вчора...Алібі він собі зробив в другій області...Це мій погляд на ситуації.Копіюваня і перекладання слів місцями,щоб коментар мав друге значення,По людськи карається законом совісті.
keyboard_arrow_up