Поліцейські Кам’янця затримали банду, яка побила і викрала чернівчанина

Поліцейські Кам’янця затримали банду, яка побила і викрала чернівчанина
Фото прес-служби
  • У 43-річного потерпілого вимагали 10 тисяч доларів США 
  • Над чоловіком знущалися, це помітив випадковий перехожий 

24 лютого троє чернівчан вимагали у іншого місцевого жителя 10 тисяч доларів США. 43-річного потерпілого побили і викрали. Чоловіка привезли до Кам’янця-Подільського, де йому вдалося попросити випадкового перехожого про допомогу.

Свідок близько 16-ї години повідомив поліцейським про те, що у центрі міста біля ратуші по вулиці Зарванській невідомі побили чоловіка та примусово посадили його в «Фольксваген». За годину правоохоронці на одній із вулиць Кам’янця-Подільського виявили і затримали зловмисників.

Як повідомляє прес-служба поліції, усіх трьох затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські вилучили у них два пістолети, ніж, биту, резинові палиці, балаклави та грошові кошти, які вони отримали від потерпілого. 

«По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 3 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Чоловікам може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.», йдеться у повідомленні.

Коментарі (2)
  • Юлия

    Відкупляться...
  • Алексей Васильевич Ковальчук

    воообще то  ето не фольцваген   а беха на фотке
keyboard_arrow_up