Поліцейські Кам’янця затримали підозрюваних у наркодилерстві

Поліцейські Кам’янця затримали підозрюваних у наркодилерстві
Фото прес-служби
  • На Хмельниччині поліцейські затримали чоловіків, яких підозрюють у збуті наркотиків

  • За це 48-річному та 58-річному зловмисникові може загрожувати до 10 років позбавлення волі

Слідчі і поліцейські спільно з працівниками підрозділу з боротьби з наркозлочинністю затримали двох чоловіків, яких підозрюють у збуті наркотиків на території Кам’янця-Подільського та Кам’янець-Подільського району, про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту зловмисниками наркотиків і затримали їх на  «гарячому». Вдома у зловмисників службовий собака знайшов кілька великих пакунків, 24 паперових згортки з наркотичним зіллям і саморобні пристрої для куріння. Усе це 58-річний та 48-річний чоловіки підготували до продажу.

Поліцейські зазначають, що чоловіків вже притягували до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Їх затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Їм вже оголосили про підозру за частиною 2 статтею 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.", йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up