Поліція Кам’янця розшукує 31-річного чоловіка. Він підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Поліція Кам’янця розшукує 31-річного чоловіка. Він підозрюється  у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень
Фото із сайту нацполіції
  • Минулого року біля бару «Плейбой» сталася бійка.
  • Чоловік невідомим предметом вдарив кам’янчанина у голову, від чого той отримав відкриту черепно-мозкову травму, а також переломи склепіння черепа, щелепи та носа.
  • Поліція просить допомоги у розшуку зловмисника.

29 жовтня 2016 року у Кам’янці-Подільському під час сутички біля бару «Плейбой» зловмисник невідомим предметом наніс декілька ударів у голову місцевому жителю. Про це інформує сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області. Унаслідок сутички постраждалий отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, переломів склепіння черепа, щелепи та носа.

Донедавна особа зловмисника була невідомою. Але згодом встановили, що злочин скоїв 31-річний Коваль Олександр Вікторович, зареєстрований у Кам’янці-Подільському по вулиці Героїв Небесної Сотні (колишня Червоноармійська).

Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень та майнові злочини. Наразі він перебуває у загальнодержавному розшуку. Правоохоронці звертаються з проханням до усіх небайдужих громадян, яким відоме місце перебування зловмисника, повідомити цю інформацію на лінію «102». Конфіденційність гарантуємо.

Коментарі
keyboard_arrow_up