Поліція Кам’янця затримала чоловіка, який незаконно зберігав зброю і погрожував дружині

Поліція Кам’янця затримала чоловіка, який незаконно зберігав зброю і погрожував дружині
  • Наразі, кам’янчанина тримають під вартою, йому загрожує від 3 до 7 років

17 грудня о пів на одинадцяту по вулиці Тімірязєва, 57-річний місцевий кам’янчанин прийшов до дружини на роботу. Подружжя посварилося, чоловік погрожував дружині фізичною розправою, тримаючи у руці предмет ззовні схожий на викрутку.

Жінка вибігла на вулицю і зателефонувала до поліції, коли поліцейські приїхали, то встановили, що чоловік був п’яним. У п’яного кам’янчанина  виявилиу внутрішній кишені куртки предмет, ззовні схожий на пістолет, та чотири предмети, схожі на набої невідомого калібру, які він зберігав без законного дозволу.

Поліцейські направили знахідки на дослідження в НДКЦ в Хмельницькій області.

«Згодом під час проведення санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження по місцю проживання даного місцевого жителя громадянина К. виявлено та вилучено 28 предметів схожих на набої, предмет ззовні схожий на мисливський ніж з чорною рукояткою та металеву пружину ззовні схожу на зворотню пружину від пістолета Макарова. Дані предмети також направлені на експертизу», йдеться  у повідомленні.
Чоловіка підозрюють у вчинені кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статтею 263 Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

Коментарі
keyboard_arrow_up