Поліція спростувала інформацію про викрадення дітей у Кам’янці-Подільському

Поліція спростувала інформацію про викрадення дітей у Кам’янці-Подільському
фото з мережі інтернет
  • Правоохоронці надали інформацію, що у Кам’янці не зареєстровано жодного факту викрадення дітей.

У соціальних мережах Кам’янця почали з’являтися повідомлення про те, що у місті невідомі намагаються викрасти дітей, котрі граються на дитячих майданчиках. Поліція вчора, 20 вересня, спростувала цю інформацію, заявивши, що офіційно не було зафіксовано жодного випадку такого злочину і закликала не панікувати.

"Шановні кам’янчани, у зв’язку з інформацією, яка нещодавно була поширена в соціальних мережах про викрадення дітей у нашому місті, повідомляємо - станом на 20.09.2018 Кам’янець -Подільським відділом поліції не зареєстрованого жодного факту викрадення дітей! Просимо не поширювати неперевірену інформацію та не панікувати! Водночас, просимо звертати увагу на сторонніх осіб, які в різний спосіб починають розмову до ваших дітей та повідомте малечу, що розмовляти із незнайомцями не потрібно та тим паче йти із ними ні в якому разі не можна!", - зазначено у дописі.

«При отриманні будь-якої інформації щодо таких фактів просимо терміново повідомити на гарячу лінію поліції 102», - додають поліцейські.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up