Серійного злочинця з Кам’янеччини засудили на 4 роки позбавлення волі

Серійного злочинця з Кам’янеччини засудили на 4 роки позбавлення волі
Фото з мережі Інтернет
  • Суд встановив на шлях виправлення зловмисник не став та вчинив новий замах на чужу власність
  • Чоловіка і раніше неодноразово притягували до судимості за корисливі злочини у 2008, 2015 та 2018 роках

У  серпні минулого року обвинувачений їхав із пасажиркою у авто в напрямку села Розсоша. Поблизу лісосмуги він почав вимагати інтимної близькості від жінки. Вона йому відмовила, тоді ж, чоловік вирішив заволодіти її майном і наказав віддати  усе, що вона має. Потерпіла, побоюючись за своє життя,  віддала усі кошти, що були у сумці - 30 гривень і вистрибнула на ходу з автомобіля.

Як повідомляє прес-служба міськрайонного Хмельницького суду, чоловіка неодноразово судили за умисні злочини - двічі у 2008 році, 2015 та у 2018 році. Усі злочини чоловік здійснив у корисливих цілях.

"На шлях виправлення не став та вчинив новий умисний корисливий тяжкий злочин, до того ж через невеликий проміжок часу після відбуття покарання за останнім вироком суду, що характеризує обвинуваченого як особу, схильну до протиправних проявів, і це дає підстави вважати, що, перебуваючи на волі, він може продовжити злочинну діяльність.", йдеться у повідомленні.

З урахуванням досліджених  доказів, особи обвинуваченого, суд  призначив покарання   в межах санкції частини 2 статті 186 Кримінального Кодексу України ближче до мінімального розміру та на підставі частини 4 статті 70 Кримінального Кодексу України визначив  остаточне покарання у виді позбавлення волі за сукупністю злочинів, шляхом поглинення призначеним покаранням покарання, призначеного вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області  у виді 4 (чотирьох) років 1 (одного) місяця позбавлення волі.

Коментарі
keyboard_arrow_up