Сімейна сварка, що закінчилася пострілом у голову

Сімейна сварка, що закінчилася пострілом у голову
  • Конфлікт між братом і сестрою закінчився смертю її чоловіка
  • Обвинуваченого судді визнали винним і засудили до довготривалого позбавлення волі

Стався інцидент у вересні 2016 року поблизу одного із сіл Новоушицького району. Дві молоді пари, після святкового столу, вирішили поїхати за село, щоб постріляти з мисливської рушниці по пляшках, повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільського міськрайонного суду. 

Проте, під час поїздки обвинувачений та його рідна сестра, дружина загиблого, посварилися. На захист дружини виступив її чоловік, однак поплатився за це життям. Обвинувачений вистрілив з рушниці йому у голову. Потерпілий отримав  відкриту проникливу черепно-мозкову травму, від якої через півгодини помер.

"В суді обвинувачений вину визнав частково, він не заперечив проти своєї причетності до заподіяння смерті, проте зазначив, що умислу вбивати родича не мав, і вийшло це внаслідок необережного поводження зі зброєю. Таку позицію обвинуваченого було розцінено, як спробу пом’якшити покарання", йдеться у повідомленні.

Судді визнали громадянина винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статтею 115 Кримінального Кодексу України та засудила його до довготривалого позбавлення волі.

Коментарі
keyboard_arrow_up