Суд визнав винним кам’янчанина за "самозахист" зі стріляниною

Суд визнав винним кам’янчанина за "самозахист" зі стріляниною
Фото з мережі Інтернет
  • Це п’ята судимість чоловіка
  • Наразі йому загрожує чотири роки позбавлення волі

Сталася стрілянина 9 червня минулого року близько 22.50. Потерпілий помітив 51-річного п’яного кам’янчанина поблизу магазину на вулиці Космонавтів. Чоловікові здалося, що сп’янілий хоче «справити природні потреби» і зробив йому зауваження, натомість хмільний пивом дістав револьвера «Zbroia Profi 3» і почав стріляти у перехожого, який дав пораду, на відстані приблизно двох метрів.

Три постріли потрапили в обличчя та груди потерпілому. Озброєний намагався втекти після скоєного, але його затримав свідок біля входу в магазин. Кам’янчанин продовжував себе поводити агресивно і нецензурно лаявся.

Під час судового засідання кам’янчанин не визнав інкримізованого правопорушення і заявив, що не мав на меті справляти природні потреби.  За його словами потерпілий йому почав погрожувати, а револьвер використав для самозахисту.

Утім, потерпілий та свідки, розповіли інше. Крім того, поранений у суді повідомив, що набої досі знаходяться в його тілі, а тому на рентгенографії ідентифікуються як чужорідні тіла. За нанесені ушкодження він просив призначити обвинуваченому суворе покарання.

Вислухавши усі сторони, суд визнав винним обвинуваченого кам'янчанина та позбавив його волі терміном на чотири роки. Утім, на це рішення ще може бути подана апеляція, а тому воно не набрало законної сили.

Коментарі
keyboard_arrow_up