Суд визнав винним студента Кам’янець-Подільського ВУЗу

Суд визнав винним студента Кам’янець-Подільського ВУЗу
  • Суд визнав студента винним за торішній пограбунок жінки на кладовищі

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав студента місцевого вишу, обвинуваченого у пограбуванні з елементами насильства, винним і призначив покарання – 4 роки позбавлення волі, звільнивши від відбування на 3 іспитових роки. Повідомляє прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Нагадаємо, що ввечері 8 березня минулого року жінка поверталася з роботи додому стежкою попри Польсько-фільварське кладовище. Молодий чоловік, з яким вона розминулася, схопив її за волосся, закрив рукою рота і вимагав гроші. Потім обшукав сумку жінки, забрав звідти 300 гривень і мобільний телефон.

Жінці вдалося втекти, розповісти все перехожому, який гуляв неподалік із собакою, і викликати поліцію. Студент тим часом пішов до гуртожитку.

«Обвинувачений є особою молодого віку, він вперше вчинив злочин, навчається у ВУЗі, позитивно характеризується за місцем проживання та навчання, щиро просив вибачення у потерпілої , тому суд вважає за необхідне призначити покарання у виді мінімального строку позбавлення волі, зазначеного у санкції ч.2 ст.186 КК України, та звільнити його від відбування призначеного покарання з випробуванням», ­– ідеться у вироку.

Коментарі
keyboard_arrow_up