Трьох хлопців із Кам’янця підозрюють у пограбуванні та підпалі магазину

Трьох хлопців із Кам’янця підозрюють у пограбуванні та підпалі магазину
  • У селі Нестерівці Дунаєвецького району пограбували та підпалили магазин.
  • Поліція підозрює трьох хлопців із Кам’янця, двоє із них неповнолітні.

У селі Нестерівці Дунаєвецького району сталося пограбування. Поліція встановила, що підозрюваними у цій справі є троє хлопців із Кам’янця, двоє із них неповнолітні. Підозрювані проникли у місцевий магазин та обікрали його. Сума збитків сягнула 230 тисяч гривень.

Як вказують на сайті ВК ГУНП у Хмельницькій області, одному із підозрюваних 18, а іншим двом по 16 років. Тієї ночі по залізничній колії вони прийшли в Нестерівці нібито до знайомої дівчини, але та відмовилась зустрітися. Тоді розлючені молодики вирішили обікрасти місцевий магазин. Один із них проник всередину, в той час як його спільники пильнували, щоб не з’явились небажані свідки. Хлопець зібрав у пакет спиртне, ковбасу, газовану воду, картки поповнення рахунку — на загальну суму близько 1400 гривень. Усе передав «напарникам», а щоб приховати сліди злочину, підпалив текстильні вироби, які були в магазині. Після скоєного зловмисники зникли з місця події.

Унаслідок цих дій магазин повністю згорів. Працівники Дунаєвецького відділу поліції вирахували зловмисників. Тепер їм доведеться відповідати за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження вже спрямовано на розгляд суду.

Коментарі
keyboard_arrow_up