У Кам’янці 24-річна жінка організувала системний збут наркотиків

У Кам’янці 24-річна жінка організувала системний збут наркотиків
фото з мережі Інтернет
  • Жінка систематично продавала наркотики та залучила до злочинної діяльності неповнолітню дитину.

Поліція викрила 24-річну кам’янчанку, яка організувала системний збут наркотиків. Жінка замовляла через відділення ТОВ «Нова пошта» психотропну речовину – амфетамін, який продавала місцевим жителям. До злочинної діяльності вона залучила неповнолітню особу, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Також жінка систематично надавала приміщення орендованої нею квартири для незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин іншими особами, серед яких подекуди були і неповнолітні. Кошти, здобуті від незаконного продажу наркотиків, обвинувачена використовувала на фінансування подальшої злочинної діяльності.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 306 , ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 315, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України (незаконний збут та зберігання, схиляння до вживання, організація місць для незаконного вживання наркотичних засобів, психотропних речовин) направлено для розгляду до суду.

Довідково: максимальна міра покарання за вчинення вищевказаних злочинів передбачає позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.

Коментарі
keyboard_arrow_up