У Кам’янці чоловік пограбував свою знайому, поцупивши валюти на майже 14 тисяч гривень

У Кам’янці чоловік пограбував свою знайому, поцупивши валюти на майже 14 тисяч гривень
фото з мережі Інтернет

38-річний чоловік добре знав, де його знайома зберігає гроші. Як тільки жінки не було вдома, він проник до її будинку та поцупив усі заощадження.

Як йдеться у повідомленні сектору комунікації ГУ НП у Хмельницькій області, підозрюваний був давно знайомий із потерпілою.  Чоловік часто допомагав товаришці по господарству, за що жінка справно платила. «Помічник» неодноразово бачив, де вона тримає гроші. Вислідкувавши, коли жінки не було вдома, розбив скло вхідних дверей і проник у будинок. З помешкання він поцупив 250 доларів, 60 євро, 2 тисячі російських рублів та 4 тисячі гривень.

Поспілкувавшись з потерпілою та її сусідами, правоохоронці практично одразу вийшли на основного підозрюваного. Та й 38-річний чоловік своєї вини  не заперечував.

Раніше зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Тепер йому доведеться відповідати і за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up