У Кам’янці дівчина пограбувала кредитну спілку. Розбійниця винесла майже 15 тисяч гривень (ФОТО)

У Кам’янці дівчина пограбувала кредитну спілку. Розбійниця винесла майже 15 тисяч гривень (ФОТО)
Фото зроблене із записку камери відеоспеостереження. Світлина - із сайту поліції
  • Вчора, 28 лютого, невідома пограбувала кредитну спілку «Швидко Гроші», приміщення якої розташоване по проспекту Грушевського.
  • Дівчина частину обличчя приховала під медичною маскою, а працівникам спілки погрожувала кухонним ножем.
  • Розбійниці вдалося забрати майже 15 тисяч гривень.

Стався грабіж вчора, 28 лютого, близько 18.05 години. Про це інформує  сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області. До приміщення кредитної спілки, що розташоване у центрі Кам’янця, по проспекту Грушевського, ввійшла дівчина. Темноволоса панянка  частину обличчя намагалася приховати медичною маскою. Дівчина була вбрана у темний одяг. Двом працівницям спілки розбійниця погрожувала ножем, якщо ті не віддадуть їй гроші. Зловмисниці все ж вдалося заволодіти грошима у розмірі майже 15 тисяч гривень, після чого дівчина зникла з місця події.

Розбійницю розшукує поліція. Правоохоронці уже відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України.

Поліцейські також просять у кам’янчан допомоги, які можуть  допомогти встановити особу нападниці чи володіють інформацією про її можливе місце перебування. Інформацію просять надати за номерами «102», 6-45-85 або за адресою вул. Шевченка, 27 (Кам’янець-Подільський відділ поліції). 

Коментарі
keyboard_arrow_up