У Кам’янці-Подільському на хабарі спіймали начальника слідчого підрозділу (ФОТО)

У Кам’янці-Подільському на хабарі спіймали начальника слідчого підрозділу (ФОТО)
Фото зі сторінки у мережі ФБ Олега Сенюка
  • Підполковника поліції у Кам’янці піймали на хабарі у розмірі 2 500 доларів.
  • Він мав допомогти закрити справу відносно військовослужбовця та двох його товаришів.

39-річного підполковника поліції учора, 16 травня, у Кам’янці викрили на хабарі за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону слідчі ГУНП у Хмельницькій області та оперативники Хмельницького управління ДВБ НП України та УСБУ в Хмельницькій області. Про це повідомив у ФБ військовий прокурор Олег Сенюк.

За 2 500 доларів США офіцер, він же виконуючий обов’язки заступника керівника – начальника слідчого підрозділу Кам’янецького відділу Нацполіції Хмельницької області, мав допомогти закрити кримінальне провадження, яке розслідується його ж відділом поліції, відносно військовослужбовця та двох його товаришів по службі. Як уточнюють на сторінці у мережі Фейсбук СБУ, правоохоронці затримали посадовця на одній із вулиць районного центру після одержання всієї суми хабара.

Тепер на черзі вирішення питань про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України та звернення до суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. За вчинене підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна.

Співробітники СБУ спільно зі слідчими поліції викрили на хабарі виконуючий обов’язки заступника керівника – начальника слідчого підрозділу Кам’янецького відділу Нацполіції Хмельницької області.

Коментарі (1)
  • Олег Бондаренко

    В Кам'янці Славутського району?
keyboard_arrow_up