У Кам’янці на очах у свого сина п’яний молодик жорстоко побив кохану

У Кам’янці на очах у свого сина п’яний молодик жорстоко побив кохану
Фото з мережі Інтернет
  • П’яний 20-річний мешканець Городоцького району ввірвався до помешкання своєї дівчини.
  • У пориві гніву він бив 20-річну кам’янчанку спершу руками по обличчю, а потім кухонним ножем наносив удари у скроню.
  • Жахлива картина розгорталася на очах у їхнього спільного сина.
  • Жінка наразі у лікарні.

Сталося це у Кам’янці – Подільському в одній із квартир по вулиці Праці 24 березня. Лікар швидкої допомоги зателефонував поліції і повідомив, що 20-річну дівчину жорстоко побили.

Коли поліція приїхала на місце події, то побачила, що молода дівчина сиділа посеред квартири із закривавленою перебинтованою головою. Зловмисник у момент прибуття поліції теж перебував у квартирі. Чоловік зізнався у вчиненому злочині, який вчинив відносно коханої.

За словами 20-річного жителя Городоцького району, він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проник в житло потерпілої. Вони разом мешкали та мали 2 спільних дітей. Через відчиненні двері юнак увійшов до  помешкання і в пориві гніву наніс їй удари долонею руки по обличчю. Але цього йому здалося замало,  після чого він взяв кухонний ніж і наносив удари в область скроневої ділянки голови, від чого дівчина втратила свідомість.  І вся ця картина відбулася на очах їхнього малолітнього сина.

Про це інформує інспектор сектору моніторингу Кам’янець – Подільського міського відділу поліції Руслана Марчук у facebоok.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження і проводиться досудове розслідування.

За оновленням слідкуйте із "20 хвилин".

Коментарі
keyboard_arrow_up