У Кам’янці пограбували редакцію видання «Vdalo.info». Шукають свідків

У Кам’янці пограбували редакцію видання «Vdalo.info». Шукають свідків
Фото зі сторінки Vdalo.info
  • У Кам’янці невідомі пограбували офіси Vdalo.info та адвокатського бюро «Антонюк і партнери».

Про пограбування стало відомо сьогодні вранці, 29 червня. Ймовірно, група зловмисників пробралася в приміщення, яке розташовується біля магазину «Студент» по вулиці Тімірязєва, 93, (район «Тутракану») в ніч на 28 або 29 червня. У приміщенні знаходилися офіси редакції Vdalo.info та адвокатського бюро «Антонюк та партнери».

Злочинці відкрили двоє дверей та викрали з офісу Vdalo.info комп’ютер, монітор, частину меблів, ноутбук, колонки, музичний центр, чохол для ноутбука, побутові прилади, про це повідомляють на сайті видання. Також з приміщення зникла папка з важливими документами Vdalo.info. Окрім цього, грабіжникам вдалося відкрили складське приміщення, звідки викрали дороговартісний газовий котел. Ймовірно, злочинців було декілька, вони «працювали» вночі та пересувалися на автомобілі. Будівлю обстежили співробітники Кам’янець-Подільського міськвідділку поліції. Проводяться слідчі дії.

Редакція Vdalo.info звертається до можливих свідків пограбування:  якщо Ви бачили підозрілих осіб в районі магазину «Студент», або ж володієте іншою важливою інформацією, просимо повідомити про це на електронну пошту [email protected] або ж за номером 102. Конфіденційність гарантуємо.

Коментарі
keyboard_arrow_up