У Кам’янці спіймали крадія-рецидивіста

У Кам’янці спіймали крадія-рецидивіста
Фотографія із сайту прес-служби поліції
  • Зловмисник проник до квартири проник та обікрав підсобне приміщення кам’янчанина.

Поліцейськими Кам’янець-Подільського встановлено особу злочинця, який вчинив крадіжку майна місцевого жителя із підсобного приміщення. Чоловік, маючи досвід, ретельно маскував сліди вчиненої крадіжки, яка сталася 17 лютого близько 02:00 години ночі по вулиці Хмельницьке шосе. Зловмисник через незачинені двері під’їзду будинку проник у підсобне приміщення між 1 та 2 поверхом, де за допомогою кусачок пошкодив навісний замок та викрав акумуляторну батарею, садовий пилосос, переносний кабель на котушці, ручний ліхтар та інші необхідні інструменти для господарського використання.

Раніше, повідомляє прес-служба поліції, чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів у 2016 році.

Під час проведення досудового розслідування у відкритому кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України він спробував ухилятися від вчиненого діяння, однак все підтверджувало злочин у якому вже оголошено повідомлення про підозру у вчиненні крадіжки. Тому, чоловік добровільно видав частину майна, яку ще не встиг реалізувати і зізнався у скоєному.

 

 

Коментарі
keyboard_arrow_up