У Кам’янці затримали трьох наркоторговців

У Кам’янці затримали трьох наркоторговців
Фото із сайту прокуратури області
  • Під час обшуку правоохоронці знайшли 300 грам канабісу та інші наркотичні засоби, пристрої для їх вживання.
  • Натрапили також на майже 20 тисяч гривень, які кам’янчани отримали внаслідок наркоторгівлі.

У Кам’янці - Подільському троє чоловіків аймалась незаконним обігом та збутом наркотичних речовин.Правоохоронці упродовж декількох місяців збирали докази та документували протиправну діяльність трьох осіб. Як інформує прес-служба прокуратури Хмельницької області, продавали чоловіки канабіс з  з травня 2017 року , аби заробити.

Унаслідок обшуків, проведених за місцем проживання зловмисників 25.10.2017, правоохоронці виявили та вилучили близько 300 г канабісу та інші наркотичні засоби. Знайшли й пристрої для вживання наркотичних речовин, а також гроші - близько 20 тисяч гривень, які чоловіки отримали в результаті злочинної діяльності.

За даними сектору моніторингу нацполіції області, до складу групи входив 39-річний чоловік, його 26-річний племінник та співмешканка племінника. Загалом правоохоронці зафіксували 9 фактів збуту наркотиків фігурантами. Наркотики вони вирощували вдома методом гідропоніки. Під час обшуку у них вилучили канабіс у банках та пофасований у пакетики для продажу. А також психотропні марки, таблетки LSD, пристрій для куріння наркотиків.

Фото із сайту прокуратури області


Осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Речовини вилучені та направлені на проведення судово-хімічної експертизи.

Підозрювані зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» ККУ.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Коментарі
keyboard_arrow_up