У Кам’янці затримали жорстокого вбивцю

У Кам’янці затримали жорстокого вбивцю

Два дні тому, 28 вересня, Кам’янець – Подільські поліцейські у підвалі приватного будинку по вулиці Збарського натрапили на тіло 54-річного чоловіка. На тілі залишилися ознаки насильницької смерті. Сьогодні вже поліція встановила особу вбивці.

Про це повідомляє начальник Кам’янець – Подільського міськвідділу поліції Борис Сушицький у Facebook. Починаючи із 21 вересня покійний перебував у розшуку як зниклий безвісти. Наразі тіло направлено на судово-медичну експертизу.  Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи вбивці.

світлина зі сторінки Бориса Сушицького у Facebook

А сьогодні, 30 вересня,  особовий склад Кам’янець-Подільського відділу поліції затримав 51-річного чоловіка, який напередодні й убив кам’янчанина. Зловмисник наніс жертві декілька ударів ножем, після чого тіло сховав у підвалі. Підозрюваного затримали в іншій області, де той намагався переховатися.

світлина зі сторінки Бориса Сушицького у Facebook

Чоловіку доведеться відповідати за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожуває зловмиснику - позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Коментарі
keyboard_arrow_up