У Кам’янці затримали злодіїв, що цупили деталі від ліфтів (ФОТО)

У Кам’янці затримали злодіїв, що цупили деталі від ліфтів (ФОТО)
фото із сайту поліції

Накрали деталей від ліфтів троє місцевих безробітних  на 36800 гривень. Забирали зловмисники ліфтові електрокотушки, а мідний провід здавали на пункти прийому металу. 

Працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції вирахували злодіїв, які заради мідного проводу викрадали ліфтові електрокотушки з багатоповерхівок. Крадіями виявились троє місцевих безробітних , котрим наразі 29, 38 та 36 років. Двоє із них раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності. Свої вчинки вони пояснили складним матеріальним становищем. Про це йдеться на офіційному сайті ГУ НП у Хмельницькій області.

На крадіжки злодії йшли вночі. Першу вилазку вони скоїли з 23-тє на 24-те грудня 2016 року. Загалом зловмисники викрали 23 електрокотушки, завдавши таким чином збитку на 36800 гривень. Чоловіки вивели з ладу ліфти у 23 багатоповерхівках. Усе викрадене злодії здавали на пункти прийому металобрухту. Правоохоронці провели там обшуки і вилучили частину викраденого.

Наразі усім трьом зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коментарі
keyboard_arrow_up