Убивці 26-річної кам’янчанки призначили довічне позбавлення волі

Убивці 26-річної кам’янчанки призначили довічне позбавлення волі
  • 12 лютого 2015 року у Кам’янці сталося жорстоке вбивство.
  • Понівечене тіло 26-річної кам’янчанки знайшли на смітнику.
  • Суд визнав 29-річного кам’янчанина винним у вбивстві.
  • За ґратами вбивця буде до кінця життя.

Майбутня жертва і її убивця познайомилися в одному із розважальних закладів Кам’янця – Подільського 12 лютого 2015 року. Там дівчина святкувала день народження своєї подруги. Продовжити знайомство вирішили удома в 29-річного кам’янчанина, в гуртожитку по вулиці Пушкінська.

Фото із сайту нацполіції Хмельницької області

Проте зустріч нових знайомих завершилася кривавим убивством.  У себе вдома чоловік жорстоко познущався над новою знайомою: зґвалтував, задушив жінку та вирізав статеві органи. Після скоєного, зловмисник виволік тіло через «чорний» хід на смітник, а нутрощі просто викинув з другого поверху через вікно, - йдеться на офіційному сайті нацполіції у Хмельницькій області.

Затримати убивцю вдалося «на гарячому». Сусід зловмисника прокинувся від жіночого крику, які поступово ставали все більш моторошними. Коли чоловік вийшов у коридор, щоб подивитися, що там відбувається, то побачив жахливе видовище: убивця тягнув понівечене тіло жінки на вулицю.

Свідок відразу зателефонував до правоохоронців, повідомив про те, що побачив. Вбивцю затримали на місці. Той запевняв, що геть нічого не пам’ятає, бо, мовляв, перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину -  «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Убивця сидітиме за ґратами до кінця свого життя.

Коментарі
keyboard_arrow_up