За погрози колишній дружині кам’янчанину може загрожувати від двох до п’яти років позбавлення волі

За погрози колишній дружині кам’янчанину може загрожувати від двох до п’яти років позбавлення волі
Фото з мережі Інтернет
  • Чоловік погрожував жінці пістолетом
  • Поліцейські оголосили чоловікові про підозру за зберігання і носіння вогнепальної зброї без дозволу

Наприкінці грудня 2018 року Кам’янець-Подільські поліцейські отримали повідомлення від кам'янчанки, що її колишній чоловік погрожував їй фізичною розправою. Погрожували їй у приміщенні гуртожитку по вулиці Тімірязєва, чоловік тоді ж тримав у руках предмет схожий на пістолет і поводив себе агресивно.

Патрульні затримали правопорушника, коли перевіряли його одяг, то виявили предмет, ззовні схожий на пістолет марки «Вальтер» та 4 предмети ззовні схожі на набої невідомого калібру, які громадянин зберігав без передбаченого законом дозволу, повідомляє прес-служба поліції.

У кишенях його одягу було виявлено та вилучено предмет ззовні схожий на металеву заточку для ножів, яка згідно висновку експерта НДЕКЦ в Хмельницькій області є холодною зброєю колючої дії.

Того ж дня, в рамках досудового розслідування кримінального провадження, під час санкціонованого обшуку квартири за місцем проживання, поліцейські виявили і вилучили 28 предметів, ззовні схожих на набої та предмет ззовні схожий на мисливський ніж, металеву пружину, ззовні схожу на зворотню пружину від Пістолета Макарова, які останній зберігав без передбаченого законом дозволу.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1,2 ст.263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Коментарі
keyboard_arrow_up