Жителів Хмельниччини ошукали на 12 тисяч гривень

Жителів Хмельниччини ошукали на 12 тисяч гривень
Фото з мережі Інтернет
  • Вчора поліцейські Хмельниччини отримали 3 заяви від громадян, які постраждали внаслідок шахрайства.

Перше шахрайство сталося у обласному центрі по вулиці Короленка. Невідомий, під приводом здачі в оренду квартири по оголошенню в інтернеті, шахрайським шляхом заволодів у 48-річного хмельничанина 4500 гривень, які чоловік перерахував на вказаний йому рахунок, повідомляє прес-служба поліції Хмельниччини.

А у Кам’янці-Подільському по вулиці Героїв Небесної Сотні 45-річна місцева жителька, купуючи по оголошенню в інтернеті масажне ліжко, перерахувала продавцеві 4000 гривень, натомість нічого не отримала.

Поліцейські зафіксували ще одне шахрайство у Шепетівці. До 26-річного місцевого жителя зателефонував невідомий та під приводом купівлі по оголошенню автомобільного сабвуфера та підсилювача звуку «Stealth», надіслав фіктивне СМС про зарахування 3500 гривень на картку, після чого шахрайським шляхом заволоділа вказаними пристроями.

По усіх вказаних фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські наразі шукають зловмисників.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up