Жителя села Довжок за грабіж жінки засудили на 4 роки

Жителя села Довжок за грабіж жінки засудили на 4 роки
  • Чоловік відібрав в потерпілої за "урок" 600 гривень, телефон і 50 доларів
  • Виніс вирок обвинуваченому Кам’янець-Подільський міськрайонний суд

Тричі судимий 38-річний чоловік вранці 3 серпня 2018 року повертався на своєму авто з Хмельницького додому. Біля села Солобківці Ярмолинецького району він підібрав жінку, яка попросилася до Дунаївців, повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.

За словами потерпілої, під час розмови водій запитав, чи вона не боїться їздити попутним транспортом. Нічого не підозрюючи вона сказала, що не боїться. Після її слів водій збільшив швидкість, звернув з дороги та почав вимагати у неї гроші.

За таке "навчання", щоб не боялася їздити «попутками», чоловік забрав у неї 500 гривень та мобільний телефон, але на цьому не спинився й обшукав її гаманець. Звідти він забрав ще 50 доларів і 100 гривень. Проте від’їхавши, залишив мобільний обабіч дороги.

"При призначенні покарання суд, зокрема, врахував, що обвинувачений добровільно відшкодував потерпілій завдану шкоду, має позитивні характеристики, троє малих дітей та хвору матір, тому знайшов за можливе призначити покарання в мінімальних межах санкції вчиненого злочину.", йдеться у повідомленні суду.

Кам’янець-Подільський  міськрайонний суд визнав винним жителя села Довжок Кам’янець-Подільського району в грабежі, вчиненому повторно (частина друга статті 186 Кримінального кодексу України) і покарав 4 роками ув’язнення.

Коментарі
keyboard_arrow_up