Чим намагалися «розмішити коміків» жартівники із Кам’янеччини?

Чим намагалися «розмішити коміків» жартівники із Кам’янеччини?

У Хмельницькому 20-го січня пройшов кастинг на популярне телешоу «Розсміши коміка». Спробувати підкорити своїми жартами Зеленського та Кошового спробували гумористи із Кам’янеччини.

Як передає видання ВСІМ, загалом із Хмельниччини на відбір прийшло 13 учасників. Найбільше - жительів Кам'янеччини. Переважно, учасники виступали поодинці. Але було й два дуети. Усі намагалися викликати сміх жартами про депутатів, проституток, історіями з життя, піснями та гуморесками.

Анатолій Підпригора і Віталій Мельник  

Анатолій Підпригора і Віталій Мельник з дивізом: «Краще попасти до Зеленського, ніж стати героєм «Надзвичайних новин» приїхали з Броварів, що на Кам’янеччині. Виступали із короткими жартами та мініатюрами. Одним з головних героїв був нардеп Олег Ляшко.

 - Зеленський «любить» Ляшка так само, як і я. Дядьки, перед якими ми виступали, часто просто ржали. Я й сам ледь стримував сміх, коли говорив Толік, - розповідає Віталій Мельник.

Анатолій Підпригора (на фото ліворуч) говорить, що пішов на кастинг, бо люди кажуть, що в нього обличчя смішне. Схоже, що цього не оцінили в журі. Дует відбору не пройшов.

Назар Романів і Сергій Мельник

Назар Романів і Сергій Мельник - дует КВНщиків з Кам’янця-Подільського, котрі на подібному кастингу вперше. Виступали з мініатюрами про Віталія Кличка та проституток.

- Ми граємо в команді КВК «Севен бітс» не перший рік. Але так, як сьогодні, ще жодного разу не хвилювалися. Та й рідко виступаємо у такому форматі дуету, - розповідають хлопці.

Після виступу хлопців журі порадилося і вирішило поки не пускати дует в ефір. Та порадили потренуватися і прийти на наступний кастинг. Він запланований на березень цього року.

Володимир Златов

Із жартівливими віршами приїхав Володимир Златов із Кам’янця. Вирішив спробувати свої сили. Журі його виступ розвеселив. Та цього для проходження кастингу було замало.

 На жаль, жоден із 13 учасників далі  кастингу не пройшов. Комікам цих жартів було замало.

Коментарі
keyboard_arrow_up