Кам’янчан запрошують долучитися до літературного квесту

Кам’янчан запрошують долучитися до літературного квесту
фото - з мережі Інтернет

З 20-го січня по 31 березня у Кам’янці  - Подільському проведуть квест   «Літературна спадщина Кам’янця». Тож, якщо ви любите літературу та інтерактив, варто не впустити нагоду спробувати свої сили у цьому квесті.

 «Літературна спадщина Кам’янця» - це квест, який уперше в Кам’янці провели минулого року 22 квітня, до відкриття туристичного сезону. Це був пішохідний квест «Літературна спадщина Кам’янця» на території Старого міста.  

А цього року квест уже не чекає відкриття тур сезону, а стартує уже від сьогодні, з 20-го січня.  Організовує захід Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник, - йдеться на офіціній сторінці "Літературної зали" у facebook. 

Узяти участь можуть усі охочі. Для цього необхідно зробити наступні кроки:

1. Ознайомитись із завданням та відшукати об’єкт, що є відгадкою.

2. Сфотографуватись на фоні певного об’єкта і надіслати світлину на електронну скриньку [email protected] з поміткою «Літературна спадщина Кам’янця», вказавши наступну інформацію: прізвище та ім’я учасника, назву об’єкта.

Завдання з’являтимуться щоп’ятниці в офіційній групі Літературної зали у соціальній мережі «Facebook» (www.facebook.com/groups/litzala ). Час на виконання кожного із них вказуватиметься окремо. За кожну правильну відповідь учасники отримуватимуть бали, які будуть залежати від складності завдання та оцінюватимуться від 1 до 3. Квест складається із 10 завдань. Тож імена переможців дізнаємось 31 березня 2017 року.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up