Кам’янчани взяли участь у флешмобі #byShevchenko

Кам’янчани взяли участь у флешмобі #byShevchenko
Фото одних з учасників флешмобу
  • Журналісти "20 хвилин" відшукали відеоролики та фотозвіти кам’янчан із флешмобу 

Кам'янчани долучилися до Міжнародного флешмобу #byShevchenko, що організували задля ушанування пам'яті Великого Кобзаря. Усі учасники знімають відеоролики, де зачитують вірш Тараса Шевченка біля власне його пам'ятника. Флешмоб ініційований Міністерством молоді та спорту України та активною українською молоддю.

Журналісти "20 хвилин" віднайшли відео- та фотозвіти кам'янчан.

"9 березня виповнюється 205 років від дня народження Великого Кобзаря. І Молодіжна Рада у Кам'янці-Подільському, Україна долучилася до міжнародного флешмобу "Великий Шевченко""

"Кам’янець-Подільська централізована бібліотечна система, приймаючи естафету від департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради, приєднується до Міжнародного флешмобу #ByShevchenko та передає естафету міському будинку культури та дитячій школі мистецтв."

"Відеоролик, який підготували студенти Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу до Міжнародного флешмобу #ByShevchenko «Великий Шевченко», присвяченого 205 річниці від Дня народження Великого Кобзаря"

Студенти медичного училища також долучилися до Міжнародного флешмобу #ByShevchenko і виклали відео 05 березня 2019 року.

Наостанок, народні співаки вшанували пам’ять Кобзаря.

Коментарі
keyboard_arrow_up