Кам'янець - Подільський завершує кавовий фестиваль

Кам'янець - Подільський завершує кавовий фестиваль

Упродовж трьох днів, з 1 по 3 травня, найбільші прихильники кави у Кам’янці - Подільському  мали змогу знайти свій напій. Місто перетворилося на епіцентр кавування. 

Ті, хто вирішив провести травневі вихідні у Кам’янці – Подільському, стали учасником третього фестивалю «Кам’янецька турка». Журналісти «20 хвилин» теж побували на фестивалі та скуштували смачної кави.


 Кожен, хто не міг побувати на святкуванні кави попередні два дні, мав змогу надолужити упущене сьогодні, третього травня.

Згідно із оприлюдненої програми, прийшли на 12.00 годину до площі Польський ринок. Але Старий Кам’янець лише  почало в цей час прокидатися. І тільки ближче до 13.00 години ведучий на сцені почав закликати аудиторію згрупуватися на площі, аби все  ж розпочати концерну програму.

Гості та  мешканці міста  вже помалу почали сходитися до Старого міста. Хтось розпочав вівторок із катання на БРДМі, хтось – із ситного сніданку, а хтось все ж починає свій день із філіжанки кави. І в Кам’янці сьогодні йому було де розігнатися.  

 

Можна було навіть придбати філіжанку кави, котру продають під етикеткою світового бренду «Starbucks». Але очевидно, що напій не є оригінальним, адже наразі світовий бренд не має офіційної точки продажу в Україні.

Каву сьогодні можна було не лише випити, а й придбати місячний запас додому.

А саме зараз у центрі Старого Кам’янця святкування продовжується. Якщо раптом закортіло трохи музики та кави, тоді не гайте часу, а відвідайте площу Польський Ринок.

Коментарі
keyboard_arrow_up