Кам’янець святкує День молоді

Кам’янець святкує День молоді

Сьогодні, 26 червня, українські юнаки та дівчата відзначають День молоді. Кам’янчани приєдналися до святкувань на Європейській площі.

Нове місце для «тусовок» молоді – Європлоща, що знаходиться у самому центрі Кам’янця – Подільського, сьогодні ожила. Спортсмени, танцівники, жартівники, творчі особи могли знайти тут щось для себе. Євросквер умовно поділили на кілька локацій.  Шість майданчиків – шість «гуртків» за вподобаннями.

виступи КВНЦентральний майданчик зібрав прихильників добірного гумору від молодих кам’янецьких команд КВН, шанувальників хореографічного мистецтва та гумористичних шоу.

За невеличким столиком далі сидять кам’янецькі красуні, руки яких розмальовані чудернацькими візерунками хною. Дівчатам, які теж хотіли прикрасити своє тіло, майстрині залюбки залишали невеличкі зразки мистецтва розпису хною.

Якщо пройти трохи далі - зовсім юні хлопчаки грають у шахи, змагаючись між собою.

Любителі селфі фіксували себе на світлині, «заливаючи» потім фото у мережу з тегом "Кам’янець - День молоді".

Спортивний майанчик презентували кам’янецькі «Титани» та «Титаніди» - юні хлопці, котрі вже встигли полюбитися завдяки активній грі в американський футбол, та тендітні дівчата, які займаються флаг-футболом.

"Титаніда" Вікторія

-Кам’янець, зі святом. Бажаємо, щоб молодь більше займалася спортом, - вітає Свереда Вікторія, учасниця  команди з флаг-футболу «Титаніди». - Ми представили фото-зону. Хочемо залучити якомога більше людей до нас, щоб американський футбол та флаг-футбол ще більш популяризувався.

Наступний майданчик став плацдармом для гри у «Мафію». Організував її Олександр Цимбалюк. Кожен, хто мав бажання спробувати себе у грі, могли приєднатися до участі.

Ігор Карташов, художникНа платформі «образотворче мистецтво» ми познайомилися із талановитим художником, Ігорем Карташовим. Хлопець розповідає, що створення однієї картини у нього займає один тиждень. Це, якщо йдеться про портрет. А над замовленням масляними фарбами на холсті  працює від одного до трьох місяців.

-Надихає мене оточення. А на портрети - дівчата -, зізнається 25-річний художник.

Літературні читання проводять дівчата із ГО «Stone Island». Вони й презентуватимуть збірки та альманахи, над яким активно працюють.

Цікаву атракцію придумали представники Кам’янець – Подільської міської бібліотеки - книжковий тортик, що складається із різних шматочків. Всередині кожного – запитання із області літератури.

Коментарі
keyboard_arrow_up