Кам’янецька молодь організовує аукціон побачень. Кошти збиратимуть, аби допомогти військовим в АТО

Кам’янецька молодь організовує аукціон побачень. Кошти збиратимуть, аби допомогти військовим в АТО
світлина з Інтернету

 У Кам'янці вчора стартував благодійний аукціон побачень "Не забуваймо!". Для багатьох кам’янчан такі акції -  не лише знайомство із новими людьми, а й безпосередня допомога тим, хто її потребує.

Ситуація в зоні АТО ускладнюється. Юнаки та дівчата із Кам’янця – Подільського вирішили допомогти нашим військовим на передовій.  Організовують акцію Молодіжна група Громадської ради Кам’янця – Подільського та студентський  сенат К-ПНУ ім. Огієнка.

Запустили проект вчора, 2 лютого. Наразі вже 13 дівчат та поки 2 хлопців виявили бажання взяти участь у благодійному аукціоні побачень. Мета акції - надати фінансову та гуманітарну допомоу військовим в зоні АТО, зібравши кошти або продукти харчування, засоби гігієни, ліки.

Тож, як можна взяти участь в аукціоні?

По-перше, слід подати заявку на участь в акції організаторові. Потім учасник або учасниця обирає собі партнера для побачення. Мінімальна ціна «лота» становить 20 гривень. Та ймовірно, що будуть конкуренти. Тому треба «торгуватися». Без торгування побачення можна собі придбати відразу за 250 гривень. Майже як на справжньому аукціоні.

Журналістам «20 хвилин» Олександр Марчук, голова ГО "Студентське самоврядування К-ПНУ імені Івана Огієнка, розповів, що перший етап аукціону завершиться 13 лютого. Потім усі зібрані  кошти організатори передадуть військовим у зону АТО, або придбають на них речі першої необхідності для українських захисників.

Учасник, котрий має бажання взяти участь в акції, повинен надіслати своє фото редактору спільноти акції у соцмережі «Вконтакте», співорганізатору акції – Оксані Чемерис. На момент аукціону кам’янчанину, що виявив бажання долучитися, повинно виповнитися 16 років.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up