На центральному ринку в Кам'янці співали оперу

На центральному ринку в Кам'янці співали оперу

Так розпочався тижневий фестиваль "Опера в мініатюрі". Неочікуваний сюрприз сьогодні, 16 липня, застав відвідувачів Кам’янець – Подільського центрального ринку. О 13.00 годині Олена Лютаревич та Емануель Сервідіо, ніби-то, пришли до ринку просто купувати овочі та фрукти, аж раптом почали співати оперу. 

Олена Лютаревич

Емануель Сервідіо

Продавчині на ринку не стримували здивувань. За спиною чутно: «О,іностранці приїхали, італьянці». Хтось не міг наслухатися заливчастим співом музикантів. Діставали хто-які мав пристрої фіксації, і фотографували, записували на відео чи диктофони оперний спів.

Пані Людмила радіє з того, що саме у неї Олена Лютаревич купила цибульку та петрушку. Жінка зізнається, що аж ніяк не очікувала, що звичайний, здавалося б, покупець, почне співати.

пані Людмила 

Усміхаючись, продавчині кивали головою у відповідь на питання, чи сподобався флеш-моб. Жінки та чоловіки, яким пощастило бути на ринку у момент флеш-мобу, дякували співакам за гарний настрій.

пані Любов

Пані Любов, продавчиня хлібобулочних виробів,  отримала у подарунок від співаків букетик троянд і вся аж засяяла від щастя. Радіючи,  жінка продала хлібину італійському гостю, а з обличчя ще довго не сходила посмішка.

Коментарі
keyboard_arrow_up