Осіння романтика Кам’янця: куди піти із коханою людиною?

Осіння романтика Кам’янця: куди піти із коханою людиною?
Ілюстративне фото з мережі Інтернет
  • Кам’янець наче створений для кохання - легендарна фортеця, романтика каньйону, старовинні вулиці. Місто навіть у передзимову пору сповнене краси і загадковості.
  • Недарма закохані з усієї України прагнуть приїхати сюди, щоб насолодитися красивими та спокійними прогулянками старовинним містом.
  • Журналісти “20 хвилин” дізнавалися, куди можна піти удвох у осінньому Кам’янці.

 

Сквер “Лебедине озеро”

Фото з архіву "20 хвилин"

Сквер “Лебедине озеро”, що знаходиться на краю каньйону річки Смотрич, зачаровує неймовірним краєвидом. Підійде для вечірньої прогулянки закоханим парам. Місце відпочинку було відбудовано декілька років назад, наразі там також є затишні кафе, які підійдуть для затишних посиденьок.

Льодова арена “Арктика”

Фото з архіву "20 хвилин"

Покататися на ковзанах разом із другою половинкою можна за адресою Нігинське шосе, 22а. Проте задоволення платне. Щоб відпочити там у будні дні доведеться віддати 50 гривень, а у п’ятницю та вихідні - 70. Більше можна прочитати тут.

Боулінг-клуб “Галактика”

Фото з архіву "20 хвилин"

Боулінг-клуб “Галактика” може стати чудовим місцем для побачення, де половинки краще пізнають один одного. Гра також підіймає бойовий дух. Знаходиться місце відпочинку за адресою вулиця Лесі Українки, 84. Вартість оренди доріжки на годину складає від 140 до 220 гривень залежно від дня. Детальніше читайте за посиланням.

Парк атракціонів

Фото з архіву "20 хвилин"

Розважитися удвох для любителів активного відпочинку можна у парку атракціонів, що знаходиться за адресою вулиця Шевченка, 28. За невисоку ціну тут можна покататися оглядовому колесі, каруселі, постріляти в тирі та відвідати близько десятка інших атракціонів.

Камінь кохання

Фото з мережі Інтернет

Місце паломництва пар, які бажають навічно закріпити свою любов. За легендою цей камінь береже у собі історію двох закоханих, які загинули від рук турків. Символ їхньої любові - вівтар із відбитком рук молодої пари - приніс до брами Кам'янця козак. Саме тому, торкнувшись каменя, на якому стоїть скульптура цього козака, закохані поєднаються навіки.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up