ТОП-5 подарунків хлопцеві до Дня святого Валентина

ТОП-5 подарунків хлопцеві до Дня святого Валентина
  • Завтра, 14-го лютого, усі закохані відзначають найромантичніше свято – День святого Валентина.
  • Вічна дилема: що ж подарувати хлопцеві на свято?
  • Журналісти «20 хвилин» підготували невеличкий перелік бюджетних подарунків, які дівчата можуть подарувати коханому на День святого Валентина.

Напередодні 14 лютого дівчата вкрай заклопотані. Шкарпетки, гель до і після гоління, дезодорант, рамка з фотографіями – це все настільки банально, що й не хочеться згадувати. Значно легше подарунок обрати коханому до Дня святого Валентина, якщо ви щойно почали зустрічатися. А от, якщо ваші стосунки тривають уже не один рік, то, здається, що усі подарунки ви вже передарували один одному. Тож, шановні дівчата, можливо, цей перелік дарунків, які підготували журналісти «20 хвилин», вам стане в нагоді.

1.Термочашка

Це з розряду типових подарунків, котрі ніколи не будуть зайвими, якщо коханий полюбляє час\каву\какао будь-де та будь-коли. Всередньому термочашка обійдеться вам у 200-300 гривень.

2. Плазмова куля

Якщо ваш хлопець – прихильник оригінальних речей або поціновувач незвичних елементів інтер'єру, то лампа-плазма – буде саме те. Коштуватиме вам такий дарунок в районі 300-400 гривень.

3. Дорожня подушка для шиї

Тривалі подорожі Європою, тури з друзями у Карпатах, відрядження в інші міста… Якщо бодай щось із цього переліку ототожнюється вам із вашою половинкою – придбайте дорожню подушку для шиї із анти алергенним наповнювачем. Виготовлюють їх із дуже приємних на дотик матеріалів. Обійдеться подушка в 300 гривень. Порада: не купуйте надувну подушку. Вона, хоч і економить місце, але згодом здуватиметься.

4. Емоції

Якщо ваш коханий – поціновувач яскравих вражень, то можна підготувати для хлопця справжній сюрприз – прогулянка верхи, купон на роупджампінг, година навчання гри на улюбленому інструменті, абонемент на катання на сноуборді чи лижках. Щоправда, про це слід завчасно домовитися, аби переконатися, що нічого не зіпсує сюрпризу. Орієнтуйтеся на 300-400 гривень.

5. Домашні смаколики

Стереотипно-нестереотипно, але ні для кого не секрет, що чоловіки люблять смачно попоїсти. Приготуйте його улюблену страву або те, що йому ніколи ще не доводилося куштувати. Вартість залежить від уподобань.

Дівчтам же здається, що хлопцям легше у виборі подарунку для коханої. Проте не слід і юнакам бути банальними. Подекуди, чоловікам важче, бо аби догодити своїй королеві, слід бути уважним упродовж цілого року! Та основне у виборі ідеального подарунку - дослухайтеся до вашої половинки та не бійтеся експериментувати!

Сподіваємося, що бодай котрась із цих порад вам допомогла визначитися із подарунком або ж наштовхнула на власні ідеї. А якщо ви уже підготували подарунок коханому – розкажіть про них нашим читачам у коментарях нижче. 

Коментарі (1)
  • Олена

    Я чоловіку подарувала вечерю романтичну. йому дуже сподобалося
keyboard_arrow_up