У Кам’янці Арсен Мірзоян намалював Чарлі Чапліна

У Кам’янці Арсен Мірзоян намалював Чарлі Чапліна

Відомий український виконавець та жартівник Арсен Мірзоян залишив Кам’янцеві у подарунок свій малюнок. У рамках цьогорічного фестивалю «Respublica» Арсен Мірзоян у дворі піцерії «Мак Смак» намальовав власноруч портрет Чарлі Чапліна. Журналістам «20 хвилин» вдалося поспілкуватися із Арсеном Мірзояном та застати співака у процесі створення малюнку на стіні.

Цього року фестиваль «Respublica» привіз до Кам’янця чимало відомих та талановитих музикантів. А талановиті люди – талановиті в усьому. Яскравим прикладом цьому є Арсен Мірзоян. Адже мало хто знає його як художника. Відомий він, перш за все, як виконавець, автор власних пісень, гуморист, учасник різних телевізійних шоу.  

Чому саме Чарлі Чаплін, Арсен Мірзоян пояснює, що актор цей дуже позитивний персонаж. До речі, є ще один малюнок, котрий могли бачити шанувальники творчості Арсена. Виконавець намалював портрет Висоцького для афіші власного виступу.

Загалом Арсен Мірзоян розповідає, що на фестивалі альтернативної музики його запрошують не часто. Хоча репертуар співак має досить різноманітний, адже, за словами Арсена, цього вимагає професія музиканта.  Як зізнався співак, улюбленого жанру не має, а про музику каже от що:

- Є музика хороша і погана. Погана –  із граматичними помилками. Музиканти ці помилки дуже добре чують, - каже Арсен Мірзоян.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up