У Кам’янці відбулися змагання з трасового моделювання

У Кам’янці відбулися змагання з трасового моделювання
фото із сайту міськради

Вчора, 25-го січня, учні загальноосвітніх закладів міста мали можливість перевірити свою технічну грамотність у міських змаганнях з автомодельного спорту серед учнівської молоді (трасові моделі). Змагання пройшли на базі НВК №3.

Трасовий автомоделізм – це не тільки один із видів технічної творчості школярів та молоді спрямований на створення моделей автомобілів, але і один з наймасовіших і найзахоплюючих видів спорту.

Привітали учасників змагань методист НМЦ Наталія Ніколайчук та директор ЦДЮТ Олександр Ткачук, ознайомив з умовами проведення змагань керівник гуртка трасового моделізму філії ХОЦНТТУМ та ЦДЮТ Олександр Чудак.

У змаганнях взяли участь 10 команд – НВК № 3,8, 9,13, ЗОШ № 6, 10, 15, 16, 17, ліцей.

Жодних шансів на перемогу своїм суперникам не залишила команда ліцею, у складі Володимира Бевзюка та Іллі Клівіцького. Тож цей екіпаж став першим,  ІІ місце посіла команда НВК №3 (Федорів Ярослав, Федорів Денис), ІІІ - екіпаж  ЗОШ № 16 (Тимінський Андрій, Чорний Андрій).

Команди-переможці нагороджені грамотами та медалями. Вже сьогодні вони готуються представляти наше місто на обласних змаганнях, які відбудуться 23-го лютого.

За матеріалами прес-служби Кам’янець – Подільської міської ради.

Коментарі
keyboard_arrow_up