У Кам’янці вп’яте пройде фестиваль «Радея-Dance». Стартував прийом заявок

У Кам’янці вп’яте пройде фестиваль «Радея-Dance». Стартував прийом заявок
  • З 31 березня по 2 квітня Кам’янець – Подільський перетвориться на танцювальний осередок на Поділлі.
  • У цих числах у місті вже уп’яте відбудеться Всеукраїнський фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Радея-Dance».
  • Прийом заявок стартував уже!

До участі у фестивалі "Радея-Dance"запрошуються колективи народної та сучасної хореографії. Попередні роки фестиваль збирав під своїм промінням учасників із п’ятнадцяти областей України: Вінницької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької та Черкаської. І це більше, ніж половина України!

Для роботи в складі журі фестивалю-конкурсу запрошуються провідні діячі культури та мистецтв, висококваліфіковані спеціалісти в галузі народної та сучасної хореографії, керівники професійних хореографічних колективів, мистецтвознавці, фахівці у жанрі хореографії.

Окрім конкурсної програми, екскурсій визначними пам’ятками Старого Кам’янця, вечорів відпочинку, учасники фестивалю з усієї України здивують мешканців та гостей міста танцювальними батлами.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном  0979268717, або е-mail: [email protected].

За матеріалами прес-служби Кам'янець - Подільської міської ради.

Коментарі
keyboard_arrow_up