У Кам’янці завершився «Grand Fest-2016»

У Кам’янці завершився «Grand Fest-2016»

З 4 по 6 листопада включно Кам’янець – Подільський став справжнім осередком для демонстрації талантів української молоді. Вперше у місті провели «Grand Fest Кам’янець».

Малеча перед виходом на сцену помітно нервувала.

Дівчата та хлопці з різних областей України взяли участь у мистецькому фестивалі-конкурсі.

Колектив "Полуничка" зі ЛьвоваГуцульський танок від хореографічного ансамболю "Юнона" із Запоріжжя

Були хореографічні колективи із Запоріжжя, юні співачки з Луцька, танцівники зі Львова та таланти з інших куточків країни.

Колектив "Аджанта" із Кам'янця - Подільського відкривали Гала-концерт

А вчора, 6 листопада, в актовому залі РЦКіМ «Розмай» відбувся Гала-концерт за участі талановитих дітей.

До речі, у складі журі був знаний український хореограф Сергій Костецький, який свого часу брав участь у телепроекті «Танці з зірками», «Танцюю для тебе», «Танцювальне Євробачення».

Сергій Костецький затанцював на сцені з маленькою вокалісткою

Вокальні дані оцінювали Роман Стоколос, учасник проектів «Голос країни», «Х-фактор», «Пісні моря». В журі був й Петро Гаврилюк, заступник директора департаменту гуманітарної політики, балетмейстер народного ансамблю танцю «Кам’янчанка».

"Кам'янчанка"

А ще – Світлана Семенишина – лауреат міжнародних конкурсів вокального мистецтва, композитор Віктор Ніколишин, Ілона Рипневська – бек-вокаліста Ірини Білик, Касапчук Оксана – директор Кам’янець – Подільської дитячої музичної школи та Любов Мартинюк – директор фестивалю.

У залі насправді яблуку ніде було впасти. Глядачі, котрі спізнилися на початок концерту, мусили дивитися на талановиту молодь навстоячки.

Коментарі
keyboard_arrow_up