140 юних артистів із Кам’янця виступлять у фіналі «Music Camp Intenational»

140 юних артистів із Кам’янця виступлять у фіналі «Music Camp Intenational»
  • У Кам’янці проходить унікальний проект «Music Camp Intenational», за допомогою якого дітей навчають грі на музичних інструментах у максимально короткий термін.

У Кам’янці-Подільському на базі НВК №14 триває унікальний музичний табір для дітей віком від 11 до 16 років «Music Camp International». Юні кам’янчани, серед яких і ті,  хто не має  музичної освіти, навчаються  хоровому співу  та базовим навичкам гри на музичних інструментах: флейті, золотих дзвіночках, скрипці, віолончелі і не тільки.

Загалом участь в проекті беруть сто сорок учасників, яким допомагають десять досвідчених викладачів. Курує проект і займається з дітьми  Констанція Фортунато. Жінка приїхала до Кам’янця зі Сполучених Штатів. У Каліфорнії вона працює диригентом та керує власним хором.

Містян запрошують насолодитися результатами музичних навиків маленьких кам’янчан на фінальному концерті заходу. Відбудеться він 9 червня о 17:00  в міському Будинку культури, зазначають на сайті міської ради.  Приєднається до юних артистів і симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії.

Коментарі
keyboard_arrow_up