17-річну втікачку з Дунаєвеччини поліцейські вдруге знайшли в Кам'янці

17-річну втікачку з Дунаєвеччини поліцейські вдруге знайшли в Кам'янці
Ілюстративне фото з мережі Інтернет
  • Дівчина не виходила 3 доби на зв'язок
  • Поліцейські повернули неповнолітню батькам

До поліції звернулась жителька села Шатава Дунаєвецького району і повідомила, що упродовж 3-х днів її 17-річна донька відсутня вдома та не виходить на зв’язок. Про це пише Дунаєвецький відділ поліції на сторінці у Фейсбуці.

Жінка одразу по допомогу до поліції не зверталася, оскільки донька і раніше йшла з дому зі своїм хлопцем на кілька днів. Місце перебування дівчини поліцейські протягом години встановили.

Дівчина разом зі своїм 18-річним кавалером пішки прямували дорогою на Чернівці, їх зафіксували камери відеоспостереження біля автодороги. Зустріли мандрівників в селі Чернівецької області.

Правоохоронці доправили дівчину додому та повернули батькам. Однак наступного дня вона знову втекла з дому зі своїм приятелем. Цього разу розшукали її у Кам’янці-Подільському. Про це повідомляє медіа-корпорація "Є".

Поліцейські провели профілактичну бесіду з дівчиною, а батькам наголосили щоб вони приділяли більше уваги вихованню своєї доньки.

На обох батьків склали адміністративні протоколи за частиною 1 статті 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Коментарі
keyboard_arrow_up