4 тисячі гривень за один тиждень зібрали містяни на лікування маленької кам’янчанки

4 тисячі гривень за один тиждень зібрали містяни на лікування маленької кам’янчанки
Фото прес-служби
  • Зібрані кошти, уже, передали бабусі онкохворої дівчинки Вікторії Флорчук
  • Гроші збиралися протягом тижня, що присвятили боротьбі із онкологією

18 лютого директор Кам'янець-Подільського медичного училища разом із викладачами та лікарем-онкологом міської поліклініки вручили матеріальну допомогу бабусі онкохворої дівчинки Вікторії Флорчук.

Як повідомляє прес-служба "Медицина Кам'янця", збирали гроші у рамках тижня «Разом проти раку!», який провели до Всесвітнього дня онкохворих дітей.

Викладачі разом зі студентами з 11 по 15 лютого провели кілька заходів для привернення уваги громадськості до дітей, які страждають цим важким недугом.

Медики розповсюдили символіку Дня онкохворої дитини, відкрили тематичну виставку малюнків школярів 6-7 класів навчально-виховного комплексу №13 та студентів «Подаруй дитині життя!» прочитали лекції «Рання діагностика та профілактика раку» та «Як зберегти своє здоров'я».

Найголовніше досягнення студентів і викладачів, що їм вдалось матеріально підтримати 10-річну кам'янецьку дівчинку Вікторію Флорчук. Дитина страждає на саркому лівого стегна, цей діагноз повідомили батькам, коли Вікторії було 6 років. З того часу дівчинка кілька разів на рік проходить курси хіміотерапії та готується до складної операції. 

Протягом тижня у благодійну скриньку студенти та викладачі вкидали посильні кошти. Як результат - зібрали 4 тисячі гривень. 

Коментарі
keyboard_arrow_up