Адвокат оприлюднив фото побитого Ігоря Гуменюка

Адвокат оприлюднив фото побитого Ігоря Гуменюка
Кам’янчанин, який затриманий за вибух під Верховною Радою, не визнає своєї вини і заявляє, що давав свідчення під тиском. Його адвокат стверджує, що до підзахисного застосовувалася сила.

Кам’янчанин, який затриманий за вибух під Верховною Радою не визнає своєї вини і заявляє, що давав свідчення під тиском. -Він побитий, до нього тричі приїжджала «швидка». Били в приміщенні райвідділа», - заявив адвокат підозрюваного.

Також адвокат заперечує причетність кам’янчанинаі стверджує, що гранат у нього не було.
- У справі нічого того, про що говорив Арсен Борисович, немає. Із документів там був лише протокол про затримання, в якому чорному по білому написано, що у нього нічого не вилучалось, тобто ніяких гранат, ніяких вибухових пристроїв про які говорив міністр. І наступний протокол – протокол допиту у якості підозрюваного, з нього вбачається, що він не визнає свою провину і що до нього застосовувалось насильство, його били, його змушували дати покази проти себе, - заявив адвокат в ефірі Громадського.
Зі слів захисника, «оперативки найбільше наполягали, коли його били в приміщенні райвідділу, аби він дав покази, що є членом ВО Свобода».
Нагадаємо, 31 серпня глава МВС Арсен Аваков повідомив про затримання мітингувальника, який кидав гранату у правоохоронців. За словами Авакова, затриманий є «свободівцем» з батальйону «Січ».

Коментарі
keyboard_arrow_up