“Бабине літо” закінчується. Якої погоди слід чекати кам’янчанам цього вікенду?

“Бабине літо” закінчується. Якої погоди слід чекати кам’янчанам цього вікенду?
  • Синоптики кажуть, що у Кам’янці “бабине літо” закінчиться сьогодні, 20 жовтня.
  • Вікенд буде дощовим і знову нагадає, що осінь - то пора мінливості, попри яскраві барви крони дерев - сірості й дощовитості.

Упродовж усього тижня кам’янчани не могли натішитись прекрасною погодою: і без опадів, і сонячно, і тепло. Таку погоду цінуєш надто тоді, коли знаєш, що на календарі - екватор осені, а попереду - лише дощі, спстошені дерева та сира прохолода. “Бабине літо” у Кам’янці - Подільському завершиться сьогодні, 20 жовтня. Так кажуть в “Укргідрометцентрі”. Тим паче, сьогодні температура навряд сягне помітки +20 градусів. Але поки - сонячно. Тож встигніть насолодитись останнім днем “бабиного літа”.

Субота 21 жовтня у Кам’янці буде із дощем, який накрапатиме у денну пору доби. Стовпчик термометра максимально підніметься лише до помітки в +15 градусів.

Опади не припинятимуться й у ніч неділі на 22 жовтня. Дощитиме й удень. Температура повітря ще впаде - максимально покаже термометр лише +13 градусів.

Але не дозволяйте погоді впливати на ваш настрій. Вікенд із найріднішими - найкращий спосіб пережити дощову й сіру погоду.

Коментарі
keyboard_arrow_up